Adjuntem un reportatge fotogràfic de l’exposició «L’Institut d’Estudis Catalans, 1907-2007. Un segle de cultura i ciència als Països Catalans», que serà inaugurada oficialment aquesta tarda, a Girona, a les 19 hores, amb el president de l’Institut, Salvador Giner; el president de la Fundació Caixa Girona, Arcadi Calzada; el subdelegat del govern a Girona, Francesc Francisco-Busquets, i el vicepresident de l’IEC, Salvador Alegret.

 

La mostra, coproduïda per l’IEC, la Sociedad Estatal de Conmemoraciones Culturales (SECC), adscrita al Ministeri de Cultura, i la Fundació Caixa Girona, es podrà visitar al Centre Cultural de Caixa Girona, Fontana d’Or (c/ Ciutadans, 19), fins al proper 20 de maig.

 

Després de Girona, la mostra es podrà veure, durant la primera quinzena de juny, al Claustre dels Miralls del santuari Meritxell d’Andorra. Al llarg de 2007 i 2008, en dates pendents de determinar, l’exposició visitarà Perpinyà, València, Maó, l’Alguer i altres ciutats dels territoris de llengua catalana.

 

A banda d’aquesta mostra itinerant, la seu de Barcelona de l’IEC acollirà la versió ampliada, amb el mateix títol, que romandrà oberta del 12 de setembre al 16 de desembre de 2007 i que inclourà, a més de fotografies i audiovisuals, documents originals, com manuscrits, llibres i obres d’art.

 

Barcelona, 13 d’abril de 2007

 

Reportatge fotogràfic: http://www.iec.cat/Comunicacio_IEC/imatges/Girona_expo/

Fotos: Comunicació / IEC

 

Més informació: http://www.iec.cat/Comunicacio_IEC/ExpoGirona.doc

 

 

 

Institut d'Estudis Catalans / Comunicació

(+34) 93 270 16 20 (extensió 293)

comunicacio@iec.cat

Consulta El Butlletí de l’IEC